• September

   10

   2019
  • 105
  • 0
  Mediat spanjolle shkruajnë për suksesin e kompanive spanjolle në Shqipëri.

  Mediat spanjolle shkruajnë për suksesin e kompanive spanjolle në Shqipëri.

  Falë bukurive të vendit tonë dhe punës së MC Invest Group, shqipëria po tërheq shumë investitorë spanjoll në fushën e turizmit. MC Invest Group në bashkëpunim Meliá Hotels dhe Iberostar Hotels, kanë filluar ndërtimin e rrjeteve të hoteleve dhe resorteve në markën e gjigantëve spanjoll të hotelerisë edhe në shqipëri.

  • Janar

   1

   2019
  • 259
  • 0
  MC Invest Group

  MC Invest Group

  Faqja e internetit del online. Tashmë MC Invest Group do jetë më pranë jush. Faqja e re e internetit do ju mundësojë të njiheni me ne, të shikoni çfarë kemi bërë dhe çfarë mund të bëjmë për ju.

© 2018-2019 MCinvestgroup.com, punoi VA