RRETH NESH

``Më shumë se 20 vjet dukë ndërmarrë sfida``

Në ndërmarrjen tonë punojmë çdo ditë për të përmirësuar njohjen dhe reputacionin e klientëve tanë. Përballojme sfidat e tyra si të ishin tonat dhe vëmë në dizpozicion të gjithë burimet tona për kauzat e tyre. Falë besueshmërisë tonë, eksperiencës tonë në trajtimin e çdo lloj projekti dhe dëshirës së vazhdueshme për të mësuar, kemi arritur të përmbushim nevojat e klientëve në sektorë dhe tregje të ndryshme.

Gjatë 20 viteve kemi pasur fatin të bashkëpunojmë për shumë firma të kategorisë së parë në fusha të ndryshme specializimi: teknologji, shëndetësi, turizëm, B2B, konsum, argëtim, gastronomi, luks, transport dhe logjistikë, mjedisi, burime njerëzore, cilësi jete, korporata dhe financë, çka na ka lejuar të ruajmë eksperiencat e pasura që na ndihmojnë të ofrojmë zgjidhjet më të mira atyre që punojnë me konsulentë.

  • Ekzaminojmë zhvillimin e projekteve, duke propozuar strategji përmirësimi.
  • Analizojmë zhvillimin e projektit, duke identifikuar oportunitetet dhe mundësitë e përmirësimit.
  • Kërkojmë oportunitete (evente, sponsorizim, ide …) në treg që të arrihet një rentabilitet më i lartë në aspektin e imazhit dhe njohjes.

Ne nuk devijojmë nga objektivi i vendosur!

VLERAT MË TË MIRA

Ne mbështetemi tek objektivi ynë duke u bazuar në Profesionalizëm, Efektivitet, Transparencë, Shërbim, Parashikim, Aftësi përgjigje.

KURSIM I KOHËS

Ne kemi përvojën, personelin dhe burimet për të bërë që projekti të funksionojë normalisht. Mund të sigurojmë që një punë të bëhet në kohë.

BRENDA BUXHETIT

Puna me ne përfshin një seri hapash të planifikuar me kujdes, të përqendruar rreth orarit që ne i përmbahemi dhe komunikimit të përditshëm.

© 2018-2019 MCinvestgroup.com, punoi VA