Mediat spanjolle shkruajnë për suksesin e kompanive spanjolle në Shqipëri.

Mediat spanjolle shkruajnë për suksesin e kompanive spanjolle në Shqipëri.

Falë bukurive të vendit tonë dhe punës së MC Invest Group, shqipëria po tërheq shumë investitorë spanjoll në fushën e turizmit.

MC Invest Group në bashkëpunim Meliá Hotels dhe Iberostar Hotels, kanë filluar ndërtimin e rrjeteve të hoteleve dhe resorteve në markën e gjigantëve spanjoll të hotelerisë edhe në shqipëri.