GRUPI MC INVEST

Nuk devijojmë nga objektivi i vendosur!

Çfarë bëjmë?

 • Ekzaminojmë zhvillimin e projekteve, duke propozuar strategji përmirësimi.

 • Analizojmë zhvillimin e projektit, duke identifikuar oportunitetet dhe mundësitë e përmirësimit.

 • Kërkojmë oportunitete (evente, sponsorizim, ide …) në treg që të arrihet një rentabilitet më i lartë në aspektin e imazhit dhe njohjes.
Mëso më shumë

Përse të na zgjidhni ne

Vite në treg.

Projekte dhe Investime të realizuara.

Profesionistë që punojnë për ne.

PORTOFOLI

Grupi menaxhon aktivitete në fusha të ndryshme specializimi të tilla si:  teknologji, shëndetësi, turizëm, B2B, konsum, argëtim, gastronomi, luks, transport dhe logjistikë, mjedisi, burime njerëzore, cilësi jete, korporata dhe financë etj.

 • Shërbime

  Shërbime

  Mirëmbajmë të gjitha shërbimet mbështetëse për funkionimin e mirë të biznesit apo ndërtesës tuaj.

 • Konsulencë

  Konsulencë

  Një skuadër e specializuar në komunikimin e aftësive të ndërmarrjes tuaj.

 • Sera

  Sera

  Në strukturën e Mc Invest Group ka një ndërmarrje e cila realizon sera sipas Projektit me Celësa në dorë.

LAJMET E FUNDIT

© 2018-2019 MCinvestgroup.com, punoi VA